HOMENATGE DE L'AJUNTAMENT D'ALBAIDA AMB MOTIU DEL 125 NATALICI
























Dissabte 27 de març, a les 12'00 del matí, es celebrarà al Saló de Plens de l'Ajuntament d'Albaida, l'acte d'Homenatge amb motiu del 125 Natalici del Pintor albaidí, José Segrelles que es complia el passat 18 de març.
Amb la col•laboració de la Casa Museu del Pintor a Albaida, s'han preparat una sèrie de continguts molt atractius, com és una retrospectiva de Segrelles i la seua Casa Museu a la que s'inclouen imatges del tot inèdites des de que es projectaren al NODO amb motiu de la presentació de D. Quixot al Cercle de Belles Arts de Madrid a l'any 1966. També tornarem a veure a Segrelles pintant el Pentecostes acompanyat de la seua filla Conchita, en unes imatges filmades pel seu nebot Fernando Tormo a l'any 1968, per continuar amb imatges relacionades amb visites que han fet honor a la Casa Museu i el seu artista, entre altres, la visita de SS.MM. en març de 2006, la de l'il•lustrador de “El Sr. de los Anillos”, John Howe, o l'últim reportatge emès per Canal 9.
Tot seguit, tindrem una conferència al voltant de la figura artística de Segrelles, a càrrec del Doctor en Ciències Històriques i membre de la Reial Academia de Belles Arts de Sant Carles de València, D. Bernardo Montagud Piera, qui es va doctorar al 1974 per la seua tesis dedicada a Segrelles.

Entradas populares de este blog

EN PEU DE FESTA Cartells de les Falles d'Alcoi i València.

SEGRELLES EN LA IXª EXPOSICIÓN DE LA LLUM DE LES IMATGES "CAMINS D'ART"

D. QUIJOTE ILUSTRADO POR J. SEGRELLES