L’IEVA dóna el premi “Fer comarca” a la Casa Museu del Pintor Segrelles

El lliurament tindrà lloc el pròxim divendres dia 25 durant el sopar anual de l’Institut d’Estudis

Com tots els anys, tancant les portes de l’hivern i obrim a la primavera i després de l’assemblea general de socis celebrada en gener, l’IEVA ( www.ieva.info) convoca a tots els socis i sòcies al sopar anual. Es el momento d’ajuntar-se al voltant d’una taula ben parada, amb estovalles, conversa, menges agradoses, companyies i projectes a compartir.

És per això que vos comuniquem que s’ha organitzat el sopar anual de l’IEVA, que enguany serà la nit del 25 de febrer a les 22 h, al Restaurant Casa Rural El Pansant d’Albaida (www.elpansat.com)

Com és habitual (i ja deien els clàssics casolans que “més val perdre un amo que un costum”), aprofitarem la trobada per a lliurar el Premi Fer Comarca que cada any atorga l’IEVA a una persona, col•lectiu o entitat que haja destacat per la seua tasca en favor de la comarca. Aquest any els socis han fet propostes per al premi des de l’assemblea i des de la plana web i internet i finalment vistes totes les votacions, la junta directiva de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida en la junta del 18 de febrero va decidir atorgar el IX Premi “Fer comarca” a la Casa Museu del Pintor José Segrelles, (www.josegrelles.com), com a museu degà en la Vall d'Albaida, i sobre tot per la seua dedicació a la cultura de la comarca. Durant l’any 2010-11 ha està organizant diferents activitats per a la celebració del 125 aniversari del naiximent del pintor i il.lustrador José Segrelles (exposicions, concerts, xerrades, etc).

Una escultura de l’artista d’Albaida Pep Sanjuan serà el motiu que es lliurarà als representants de la Casa Museu.

El sopar d’enguany que organitza l’IEVA està dedicat a les receptes de cuina tradicional, extretes de les Rondalles d’Enric Valor que apareixen en el Calendari de festes, tradicions i gastronomia del 2011 que realitza tots els anys Casimir Romero. Molts dels nostres costums, i també la cuina estan ben representats en les Rondalles de Valor. Per aquest motiu, el restaurant de la Casa Rural El Pansat, ha preparat un deliciós menú que recordarà la cuina tradicional valenciana. El sopar, és obert a totes les persones que s’hi vulguen adherir. I el socis podran recollir les últimes publicacions editades per l’IEVA, entre elles les actes del III Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida.

Per a assistir al sopar cal fer la reserva corresponent. Feu l’ingrés del preu ( 23 euros) al núm. de compte de l’IEVA 2045 6101 98 3000245523. Tot això abans del dia 23 de febrer.

Entradas populares de este blog

EN PEU DE FESTA Cartells de les Falles d'Alcoi i València.

SEGRELLES EN LA IXª EXPOSICIÓN DE LA LLUM DE LES IMATGES "CAMINS D'ART"

D. QUIJOTE ILUSTRADO POR J. SEGRELLES